Zorgverzekering voor 2017

zorgverzekering 2017 vergelijken Het is weer zover vanaf heden is het mogelijk om een nieuwe zorgverzekering voor 2017 af te sluiten. Waar moet je opletten bij zorgverzekeringen 2017 vergelijken? Dat is een vraag die maar weinig mensen zich stellen voordat ze beginnen met het vergelijken van zorgverzekeringen. Hierdoor kiezen veel mensen automatisch voor de goedkoopste zorgverzekering, maar is dat wel de voordeligste optie. Bij de goedkopere natura zorgverzekeringen, moet je mogelijk een deel van de zorgkosten zelf betalen.

Allereerst en de meest belangrijke vraag is of je al dan niet waarde hecht aan vrije zorgkeuze. Vrije zorgkeuze, betekend dat je altijd een vaste vergoeding ontvangt voor een specifieke behandeling ongeacht in welk ziekenhuis je de behandeling laat uitvoeren. Bij een natura zorgverzekering krijg je altijd 100% vergoed mits je de behandeling laat uitvoeren, door een ziekenhuis waarmee de zorgverzekeraar een contract heeft. Zorgcontracten gelden overigens niet per zorgverzekeraar, maar per zorgverzekering. Een zorgverzekeraar biedt verzekerden namelijk vaak meer dan een soorten basisverzekeringen aan. Zo biedt zorgverzekeraar CZ biedt bijvoorbeeld drie basisverzekeringen aan. Een restitutie polis met vrije zorgkeuze en twee natura zorgverzekeringen. Bij de goedkoopste zorgverzekering 2017, de zorg bewust polis heeft de meest beperkte vrije zorgkeuze.

Kies je voor vrijwillig extra eigen risico om premie op je zorgverzekering te besparen. Als je naast je zorgverzekering ook al andere verzekeringen hebt lopen dan ontvang je nog wel eens extra korting. Sommige duurdere zorgverzekeraars bieden verzekerden bovendien kosteloos een goede service en leuke extra’s zoals gratis sporten of sporten tegen een gereduceerd tarief. Zorgverzekeringen 2017 vergelijken en overstappen kan tot 1 januari 2017. De goedkoopste zorgverzekering 2017 is de zorgverzekering die het beste past bij jou zorgbehoeften. Kies verstandig en volg je hart. Want je zit weer een heel jaar vast aan je oude zorgverzekeraar als je niet op tijd overstapt van ziektekostenverzekering.