Verhuurmakelaar Den Haag in het voordeel

Den Haag is een zeer geliefde stad bij veel mensen. De verhuurmakelaar Den Haag is momenteel ook blij. Waarom? Lees dan verder.

Den Haag heeft het een rijke geschiedenis. De eerste keer dat Den Haag genoemd is in een bron, is in 1242. Daar zouden de Hollandse Graven wonen en zes jaar later werd in dezelfde stad door Willem II een kasteel gebouwd. Dat onder andere bestaat uit de Ridderzaal. Tot op de dag vandaag vergaderen de Staten-Generaal in Den Haag. Dit begon al in 1588. Den Haag heeft daarom ook een centrale status van Nederland. Er wordt veel geregeld. Het wordt gezien als de belangrijkste bestuurscentrum. Dit was vroeger al het geval en daarom bezaten vroeger al de rijke en machtige lieden een woning in of rond Den Haag. Tegenwoordig heeft het ook internationale instellingen. De belangrijkste is het Internationaal Strafhof dat sinds 2002 bestaat. Hierdoor heeft Den Haag nu ook een internationale uitstraling.

Naast de rijke historie die Den Haag heeft, is het momenteel ook een gunstige tijd om er zelf iets te huren of te kopen. De huurprijzen van huurwoningen blijven stijgen. In alle grote steden zijn de huurprijzen de laatste jaren enorm gestegen. Echter, uit een rapport blijkt dat de huurprijzen in Den Haag nagenoeg gelijk bleven. Dit rapport is gebaseerd op gegevens van huurprijzen in de vrije sector. De huurprijzen zijn in het algemeen wel duurder dan in het provinciale gedeelte. Je betaald € 14,56 euro per vierkante meter in Den Haag. Dat is gemiddeld € 0,44 euro – € 1,66 euro meer dan het provinciale gemiddelde. Echter, dit gebeurt ook in Amsterdam en Utrecht. De gemiddelde kosten per vierkante meter in Amsterdam en Utrecht ligt overigens nog hoger dan Den Haag. Meld je daarom zo snel mogelijk aan bij makelaars en huur makelaars die in Den Haag verhuren om zelf ook een slagje te slaan. Een verhuurmakelaar Den Haag vind je snel door op de eerder gegeven link te klikken.