Palletboxen: Producten risicoloos opslaan en vervoeren

Wanneer u werkt met grote of zware producten, dan wilt u hier op een betrouwbare manier mee omgaan. Opslag en vervoer van grotere of zwaardere producten is vaak lastig, inefficiƫnt en prijzig als u werkt met pallets. Deze nemen veel ruimte in beslag, terwijl uw producten niet altijd even stevig staan. Met palletboxen bent u definitief af van veel nadelen van de pallet. Palletboxen hebben speciale opzetranden en zelfs een deksel, waardoor uw product veilig opgeslagen kan worden en u nog kan profiteren van veel meer voordelen.

Diverse interessante opties
Opzetranden in verschillende lengte- en breedtematen, waardoor uw product altijd past in specifieke palletboxen. Probeer u in te denken hoeveel meer zekerheid u in de bedrijfsvoering inbouwt door palletboxen te verkiezen boven de gebruikelijke pallets. Uw producten hebben minder kans op beschadigingen tijdens de opslag of het vervoer. Daarnaast bieden palletboxen nog een groot voordeel en dat is de mogelijkheid voor grootschaligere opslag of vervoer van meer producten.

De palletboxen zijn verkrijgbaar met speciale deksels. De deksels klikken als het ware op bovenliggende palletboxen, waardoor u producten kunt stapelen. Dit is erg handig voor de opslag van grotere of zwaardere producten binnen uw eigen bedrijf, maar misschien nog wel voordeliger voor het vervoer van deze producten. U kunt met palletboxen meer producten kwijt in het vrachtruim, waardoor de transportkosten drastisch zullen dalen.

Bent u nog niet overtuigd? Het gebruiksgemak is ook een groot voordeel. U kunt namelijk de opzetranden van de palletboxen in- en uitklappen, waardoor het opladen van de producten nog steeds makkelijk verloopt. De veiligheid voor uw product zal echter toenemen. De palletboxen zijn verkrijgbaar in de materialen hout, kunststof of staal. Alle materialen bieden dezelfde stevigheid en garantie voor betrouwbare opslag of vervoer van uw producten. Voor meer informatie over de palletboxen kunt u vrijblijvend contact opnemen.