Decoupeerzaag merken voor professionals

Als professionele klusser op zoek naar een kwalitatief goede decoupeerzaagmachine? Dan is het verstandig om eens deze blog door te nemen. Er bestaan namelijk ontzettend veel merken, welke allemaal weer van elkaar verschillen. Denk maar eens aan de prijs en kwaliteit van een zaagmachine. Daarnaast heeft elk merk een eigen assortiment. Bij de een is het assortiment heel uitgebreid, terwijl de ander maar een paar machines op de markt heeft gebracht. Tevens heb je de keuze uit meerdere accessoires, waaronder de geleider en het zaagstation. Meer over deze merken lees je hieronder.

Decoupeerzagen Bosch

Misschien wel het populairste merk is Bosch. Bij dit merk wordt er een onderscheid gemaakt tussen de Bosch groen en blauwe zaagmachines. De groene variant is in dit geval bedoeld voor de doe-het-zelvers. Zo is de prijs van zo’n decoupeerzaag een stuk lager. Echter zegt dit ook wat over de kwaliteit als zowel het vermogen van de betreffende machine. Wil je meer vermogen? Dan kun je beter kiezen voor een blauwe variant. Deze zijn een stuk prijziger, maar zijn kwalitatief dan ook beter. Met zo’n machine kun je zonder moeite de meeste materialen zagen. Let op! Voor hout, kunststof, ijzer etc. heb je speciale decoupeerzaagjes nodig.

Makita

Een ander populair merk is wel Makita. Dit merk staat bekend om haar licht blauwe kleur. Naast decoupeerzaagmachines heeft Makita ook tal van andere elektrische gereedschappen op de markt gebracht. Denk maar eens aan boor- en schuurmachines. Ook is het assortiment, wat betreft decoupeerzagen, erg uitgebreid. Zo heb je de keuze uit zowel machines, welke werken op netspanning (230V) als op accu.

Festool

Voor de echte professionals is er Festool. Dit merk wordt voornamelijk gebruikt door bedrijven, welke grote zaagklussen moeten verrichten. Denk hierbij maar eens aan de Festool tafelzaag, welke een hoog vermogen heeft. Met behulp van deze tafelzaag kun je zonder enige moeite eenvoudig dikkere materialen zagen. Ook zijn deze tafelzagen uitgerust met meerdere accessoires, waardoor een zaaggeleiding. Hierdoor kun je nog mooiere zaagsneden maken.