De beste uit de accu grasmaaier test

Binnen een gezonde levensstijl past het om elke dag voldoende tijd te besteden in de buitenlucht. Vooral nu het binnenkort zomer wordt is het extra goed voor je gezondheid om lekker vaak buiten bezig te zijn. Heb je een mooie (grote) tuin? Ga dan tuinieren! Niet alleen heb je dan de gezondheidsvoordelen door het zonlicht en de buitenlucht, ook blijkt uit verschillende onderzoeken dat tuinieren je blij kan maken en helpt tegen depressie! Om je te motiveren om in je tuin lekker aan de slag te gaan, geven we je advies over welke accu grasmaaier je het beste in huis kunt halen. Een snoerloze accu grasmaaier heeft vele voordelen: het is ideaal voor kleine en middelgrote tuinen, je kunt elektrisch maaien zonder lastig snoer en het heeft in vergelijking met andere soorten grasmaaiers weinig onderhoud nodig.

De Bosch Rotak 43 LI

Wil jij zo voordelig mogelijk de allerbeste accu grasmaaier van dit moment in huis halen? Dan kun je hier de prijzen vergelijken van de Bosch Rotak 43 LI. De Rotak 43 Li heeft met zijn gehard stalen mes en innovatieve luchtstroom technologie een uitstekend snijvermogen en snijgoed opname. Daarnaast levert het nieuwe Powerdrive LI+ systeem constant hoge draaimomenten in alle omstandigheden, wat zorgt voor een perfecte afwerking. Om weer even terug te komen op de voordelen voor je gezondheid: de ergonomisch gevormde en verstelbare handgrepen verbeteren tijdens het grasmaaien je lichaamshouding en de spierbelasting. Met de grasopvangbak met een inhoud van 50 liter heb je ruim voldoende capaciteit en hoef je dus minder vaak je werk te onderbreken om de bak te legen. Tenslotte krijg je bij aankoop van deze Bosch accu grasmaaier 2 jaar fabrieksgarantie, zodat je zorgeloos aan in je tuin je gazon kunt gaan maaien.

Beste accu grasmaaier Consumentenbond

WOLF-Garten 72V Li-Ion Power 34

Valt de Bosch Rotak buiten je budget, maar wil je toch graag thuis een van de beste accu grasmaaiers van dit moment hebben staan? Dan is de WOLF-Garten 72V Li-Ion Power 34 de beste keus voor jou! Deze WOLF-Garten accumaaier is van een kleiner formaat en heeft met een prijs vanaf €322,46 een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Met dit apparaat kun je draadloos het hele gazon tot maximaal 400 meter maaien. Daarnaast is de accu al binnen 90 minuten compleet opgeladen. Wil je niet al te lang bezig zijn met het grasmaaien? Met een maaibreedte van 34 meter ben je in no time klaar! Daarnaast wordt door een indicator aangegeven wanneer de zak vol zit, een erg handige functionaliteit. Tenslotte heb je met deze accu grasmaaier de mogelijkheid om het gras te mulchen, waarbij het verpulverde gras als een natuurlijke meststof over het gazon wordt verstrooid.

Beste koop accu grasmaaier 2017