CD, DVD, Blu-ray en hoesje laten bedrukken

Als je iets georganiseerd hebt en alles gefilmd hebt, of een cd opgenomen hebt dan is het altijd leuk om je cd, dvd of Blu-ray te bedrukken met een leuke opdruk, en natuurlijk niet te vergeten het hoesje waar je de disc in presenteert. Verras je vrienden hiermee, dat vinden ze vast heel erg leuk.

Dat kun je gemakkelijk realiseren, in onze online ontwerpstudio kun je zelf heel gemakkelijk een ontwerp samenstellen dat wij op jouw cd, dvd of Blu-ray disc voor je kunnen drukken. Dat kun je doen doormiddel van het toevoegen van afbeeldingen. Ook zijn er verschillende symbolen beschikbaar in onze ontwerpstudio die je in een gewenste kleur op je cd, dvd of Blu-ray kunt laten drukken.

Als je denkt wauw dat is zo mooi die disc, die ga ik bestellen dan kun je zelf ook nog een mooi hoesje ontwerpen waar in je de disc kunt opbergen. Ook dat kun je doen in onze online ontwerpstudio, voeg weer een of meerdere gewenste afbeeldingen toe, verschuif deze naar de gewenste plaats, ook kun je kiezen uit een groot aantal symbolen kiezen die je op jouw hoesje kunt drukken in vele kleuren variaties.

Ook bedrijven kunnen bij ons terecht om grote aantallen cds, dvds, Blu-rays en bijpassende hoesjes te laten bedrukken. Heb je in je bedrijf geen creatieveling dan kun je de gewenste afbeeldingen en teksten naar ons toe sturen en maken wij een mooi en flitsend ontwerp voor jouw cds, dvds, Blu-rays en hoesjes.

Bedrijven en consumenten kunnen bij ons terecht voor het bedrukken van cds, dvds Blu-rays en hoesjes vanaf 25 stuks, de wallet hoes is een uitzondering deze bedrukken wij pas vanaf 50 stuks.